عکس های سایت 3

فلاشینگ سقف

یکی از انواع پرکاربرد فلاشینگ، فلاشینگ سقف است. کار فلاشیگ  پوشاندن درزها بویژه در سقف های شیروانی است؛ همانطور که پیش تر اشاره کردیم از فلاشینگ برای استحکام و غباربندی سازه استفاده می شود.

پوشش هایی از جنس ورق های آهن، استیل، آلومینیوم، فولادی، گالوانیزه و گالوانیزه رنگی که بر روی آنها خمکاری انجام شده است. فلاشینگ ها در جهت پوشاندن قسمت های مختلف ساختمان ها استفاده میشوند. از این پوشش ها در جهت استحکام ، آب بندی ، غباربند و زیبایی نمای ساختمان ها استفاده میشود. بیشترین محل استفاده از فلاشینگ ها در سقف های شیروانی، قاب پنجره ها، لبه های دیوارها و نمای دیوار ها است.

فلاشینگ ها بجز حالت کاربردیی که دارند با طرح و رنگ های متنوع خود زیبایی را به ارمغان می آورند.

فلاشینگ سقف

 

انواع فلاشینگ ( فلاشینگ سقف )

  • فلاشینگ نبشی: از این فلاشینگ برای پوشاندن تقاطع دو دیوار یا سقف استفاده میشود. فلاشینگ نبشی شبیه L در حروف انگلیسی بوده و در ایجاد نما و زیبایی نقش مهمی را ایفا میکند.
  • فلاشینگ یو: فلاشینگ یو برای پوشش دادن به دور تا دور پانل های سقف و ساندویچ ها استفاده میشود. مصرف این فلاشینگ نسبت به دیگر فلاشینگ ها بالاتر است. شکل آن شبیه U در حروف انگلیسی و یا منگنه قبل از استفاده شدن است. نقش این ابزار را میتوان در پوشش دهی درز های بین قطعات و زیبایی بیشتره سازه دانست.
  • فلاشینگ 3 پله: این فلاشینگ جهت پوشاندن قسمت جلو و زیر آبریز برای هدایت مناسب آب به خارج از ساختمان، عایق کردن، مانع از خرابی دیگر عایق ها، مانع از پوسیدگی دیگر قطعات و همچنین با کاور کردن قطعات مصرفی در سازه زیبایی قابل توجهی به سازه میبخشد. فلاشینگ 3 پله شبیه Z در حروف انگلیسی است که خم های 90 درجه دارند.
  • فلاشینگ تیزه یا تاج: این نوع فلاشینگ را میتوان فلاشینگ سقف نامید. در سقف های شیروانی قسمت های شیب دار در یک محل بهم میرسند،در محل اتصال این دو قسمت از از فلاشینگ تیزه برای زیبایی و استحکام بیشتر استفاده میشود. برای نصب فلاشینگ های تیزه از فلاشینگ زیرتاج و فوم درزگیرموج ذوزنقه ای برای آبندی و درزبندی بهتر همراه این فلاشینگ استفاده میشود.

از فوم درزگیر برای پوشاندن قطعات و از زیرتاج که فقط دارای یک خم است برای پوشش استفاده میشود اما در ظاهر فقط قسمت رویه که فلاشینگ تاج است دیده میشود. این فلاشینگ خمکاری مخصوص به خود را دارد که باعث زیبایی خاص آن شده است .فلاشینگ های تیزه نیز در طرح و رنگ متفاوت بصورت آماده در دسترس قرار دارند اما بصورت سفارشی نیز ساخته میشوند.

سرین سازه

 

طراحی نمای ساختمان

چگونگی ساخت و نصب فلاشیگ سقف

برای ساخت فلاشینگ ها ابتدا با توجه به کاربرد قطعات ورق از جنس مناسب انتخاب میشود سپس توسط دستگاه های مخصوص برشکاری، ورق ها برش زده میشوند. بعد از برشکاری نوبت خم کاری است که این کار نیز باید توسط دستگاه های مخصوصی انجام شود. در خم کاری ورق ها به زاویه ها مختلف خم میشوند. بعضی از قطعات بعد از خمکاری بهم متصل شده و رنگ آمیزی انجام میشود و در نهایت نصب صورت میگیرد. بعضی از قطعات در محل نصب به هم متصل میشوند این قطعات قبل از نصب با یک لایه ضد زنگ پوشانده میشوند، سپس نصب فلاشینگ صورت میگیرد. برای اتصال یا نصب این قطعات از جوشکاری یا پرچ استفاده میشود.

فلاشینگ های آماده با توجه به نیاز ها، توسط متخصصین جهت آسان ترو سریع تر کردن کارها تولید و در اختیار مصرف کنندگان قرارداده شده است .میتوان به صورت سفارشی نیز تهیه کرد .

مزایا استفاده از فلاشینگ سقف

فلاشینگ سقف استحکام اجزا ساختمان را به مقدار چشمگیری افزایش میدهد، مخصوصا فلاشینگ سقف در مناطق بادخیز مقاومت زیادی به سقف های شیروانی میبخشند .

  • وجود طرح و رنگ های متفاوت در فلاشینگ ها زیبایی و نمای ساختمان را دوچندان میکند.
  • بجز زیبایی ظاهری و استحکام بیشتر فلاشینگ ها عایق آب، غبار، هوا و درزبند مناسبی نیز هستند.
  • نصب سریع و آسان یکی دیگر از مزیت های مهم این نوع مصالح میتوان برشمرد.

فلاشینگ ساز دارای سال ها تجربه و چندین روزمه کاری موقف در حوزه پیاده سازی و اجرای فلاشینگ است. این مجموعه مجهز به کادر مجرب، دانش روز، دستگاه ها و کیفیت بالای مواد است. برای ارتباط با کارشناسان فلاشینگ ساز می توانید از طریق شماره های موجود در سایت تماس بگیرید.

 

  • جنس فلاشینگ سقف از چیست؟
  • بیشترین کاربرد فلاشینگ ها در کدام قسمت ها است ؟
  • اتصال قطعات فلاشینگ به هم چگونه انجام میگیرد؟

راه های ارتباطی با فلاشینگ ساز جهت مشاوره و ثبت سفارش

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *