نما 1

ورق فلاشینگ معمولا از جنس ورق گالوانیزه، سیاه، روغنی، گالوانیزه رنگی، آلوزینک، آلومینیوم و… با ضخامت حدود 0.4 میلی‌متر است. انتخاب ورق فلاشینگ مناسب بسته به کاربرد و موقعیت جغرافیایی می‌تواند متفاوت باشد. ورق فلاشینگ  را می‌توان بصورت آماده از مبادی فروش خریداری کرد اما اگر به دنبال دنبال سایز و یا طرح و رنگ خاصی هستید امکان سفارش آن وجود دارد.

پرمصرف‌ترین فلاشینگ‌ها

باتوجه به تنوع بالای فلاشینگ‌ها آنها را بر اساس ویژگی هایی که دارند دسته بندی می‌کنند از جمله پرکاربردترین فلاشینگ‌ها در صنعت به شرح زیر است.

  • فلاشینگ نما
  • فلاشینگ نبشی یا L شکل
  • فلاشینگ U
  • فلاشینگ Z یا سه پله
  • فلاشینگ تاج یا تیزه

فلاشینگ نما: از فلاشینگ نما در بخش‌ها بیرونی ساختمان مثل دیوار، بام، پنجره‌ها، نمای سطح ساختمان و حیاط برای کاور کردن درزها استفاده می‌شود.

فلاشینگ نبشی: این فلاشینگ‌ها با زاویه 90 درجه خمکاری می‌شوند و در بخش‌های داخلی و بیرونی ساختمان در محل اتصال دیوارها به یکدیگر و یا دیوار با سقف به کار می‌روند.

فلاشینگ یو: این فلاشینگ مانند فلاشینگ نبشی با زاویه 90 درجه خمکاری شده و بیشتر در حاشیه ساندویچ پانل سقف به منظور استحکام و صاف نگهداشتن لبه‌های ورق و جلوگیری از موج پیدا کردن لبه‌های فلاشینگ استفاده می‌شود.

فلاشینگ سه پله: از این فلاشینگ بیشتر برای آبریز ساندویچ پانل و پوشش عایق میانی فلاشینگ‌ها استفاده می‌شود.

فلاشینگ تاج: از این فلاشینگ در تاج سوله‌ها و سقف‌ها شیروانی که دارای دو شیب هستند برای آب بندی سقف و اتصالات استفاده می‌شود.

چرا از فلزات در نمای ساختمان‌ها استفاده می‌شود؟

در نمای ساختمان‌ها بیشتر از فلز استفاده می‌شود چرا که ماندگاری بیشتری دارند. از جمله دیگر مزیت‌های استفاده از فلزات در نمای ساختمان عبارتند از:

  • طول عمر و دوام بالا
  • درخشندگی و نمای زیبای فلزات
  • انعطاف پذیری و تطبیق پذیری بیشتر
  • هزینه نگهداری کمتر

ورق فلاشینگ

فلاشینگ از چه ورقی ساخته می‌شود؟ کدام ورق برای ساخت فلاشینگ مناسب‌تر است؟ در پاسخ به این سوال‌ها باید گفت فلاشینگ بیشتر از ورق روغنی، سیاه، گالوانیزه و آلومینیوم ساخته می‌شود. انتخاب بهترین ورق بسته به استفاده‌ی آن در ساختمان دارد.

در زمان اجرای فلاشینگ حتما از فلاشینگ کار متخصص کمک بگیرید. قدم بعد انتخاب ورق دلخواه متناسب با شرایط آب و هوایی، موقعیت جغرافیایی و میزان بودجه است.

در بین ورق‌های گفته شده ورق آلومینیوم از کیفیت بالاتری برخوردار است. ضد آب، منعطف، سبک و مقاوم است و به طبع قیمت بالاتری نسبت به ورق گالوانیزه، ورق روغنی و سیاه دارد. ورق سیاه به دلیل نداشتن ظاهر مناسب قیمت پایین‌تری نسبت به  ورق گالوانیزه دارد.

ضخامت ورق‌های فلاشینگ متغییر است و معمولا بیش از 0.4 میلی‌متر تا حدود 5 میلی‌متر است اما با توجه به پروژه، درخواست کارفرما و صلاحدید کارشناس امکان تغییر دارد. همینطور اگر شما قصد تهیه ورق رنگی دارید بهتر است پیش از هرگونه اقدام مقاله ورق فلاشینگ رنگی چیست؟ را مطالعه کنید.

مراحل نصب ورق فلاشینگ

همانطور که گفته شد ورق‌های فلاشینگ متنوع‌اند و شما متناسب با نیاز خود می‌توانید هر یک را انتخاب کنید اما اگر طرح و یا رنگ خاصی را مدنظر دارید باید پیش از نصب اقدام به طراحی و یا رنگ آن کنید. نصب فلاشینگ شامل 3 مرحله به ترتیب زیرسازی، آبچکان و آب بندی، اتصال و محکم کاری فلاشینگ است. در مرحله زیرسازی اقدام به صاف کردن سطح محل نصب می‌کنند و در مرحله آب بندی هم با کمک تجهیزات مناسب اتصالات انجام می‌شود.

مجموعه فعال و پویا فلاشینگ ساز سال‌هاست که در زمینه طراحی، ساخت و اجرا انواع فلاشینگ‌ها فعالیت می‌کند، داشتن تجربه، نیروی متخصص، تجهیزات به روز، مشاوره مناسب از جمله مزیت‌های این مجموعه به شمار می‌رود برای اطلاع از قیمت‌ها و مشاوره تماس بگیرید.

 

  • آیا ضخامت این ورق ها ثابت است ؟
  • برای انتخاب ورق فلاشینگ چه نکاتی را باید در نظر بگیریم؟
  • کدام ورق از کیفیت بالاتری برای فلاشینگ ساختمان برخوردار است؟
  • پرمصرف ترین فلاشینگ هایی که استفاده می شوند چیست؟

راه های ارتباطی با فلاشینگ ساز جهت مشاوره و ثبت سفارش

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *